Manut tembang ing dhuwur, menawa ora bisa nggayuh telung prekara ing urip, nasibe kaya ing ngisor iki

Bonggan kan tan merlokena,

Mungguh ugering ngaurip,

Uripe lan tri prakara,

Wirya arta tri winasis,

Ralamun kongsi sepi,

Saka wilangan tetelu,

Telas tilasing janma,

Aji godhong jati aking,

Temah papa papariman ngulandara.

Manut tembang ing dhuwur, menawa ora bisa nggayuh telung prekara ing urip, nasibe kaya ing ngisor iki yaiku …..

    A.   seneng lan bungah

    B.    sumringah lan bungah

    C.    sedhih lan nduweni aji

    D.   ditampa ing ngendi papan

    E.    nelangsa lan papa

Wangsulan:

Manut tembang ing dhuwur, menawa ora bisa nggayuh telung prekara ing urip, nasibe kaya ing ngisor iki yaiku nelangsa lan papa.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Manut tembang ing dhuwur, menawa ora bisa nggayuh telung prekara ing urip, nasibe kaya ing ngisor iki"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel