Tegese tembung "bonggan" yaiku

Bonggan kan tan merlokena,

Mungguh ugering ngaurip,

Uripe lan tri prakara,

Wirya arta tri winasis,

Ralamun kongsi sepi,

Saka wilangan tetelu,

Telas tilasing janma,

Aji godhong jati aking,

Temah papa papariman ngulandara.

Tegese tembung "bonggan" yaiku ….

    A.   ala

    B.    wani

    C.    lembah manah

    D.   angel dikandani

    E.    salahe dhewe

Wangsulan:

Tegese tembung "bonggan" yaiku salahe dhewe.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tegese tembung "bonggan" yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel