Nggugu karsane priyangga, Tembang kasebut kalebu pupuh

Nggugu karsane priyangga,

Nora nganggo peparah lamun angling,

Lumuh ingaran balilu,

Uger guru aleman,

Nanging janma ingkang wus waspadeng semu,

Sinamun ing samudana,

Sesadoning adu manis.

Tembang kasebut kalebu pupuh …..

    A.   Gambuh 

    B.    Pangkur

    C.    Sinom

    D.   Kinanthi

    E.    Pucung

Wangsulan:

Tembang kasebut kalebu pupuh pangkur.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Nggugu karsane priyangga, Tembang kasebut kalebu pupuh"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel