Tegese tembung "janma" yaiku

Nggugu karsane priyangga,

Nora nganggo peparah lamun angling,

Lumuh ingaran balilu,

Uger guru aleman,

Nanging janma ingkang wus waspadeng semu,

Sinamun ing samudana,

Sesadoning adu manis.

Tegese tembung "janma" yaiku …..

    A.   donya 

    B.    pikiran

    C.    ilmu

    D.   manungsa

    E.    tumindak

Wangsulan:

Tegese tembung "janma" yaiku manungsa.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tegese tembung "janma" yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel