Panganan lumpia rasane

Panganan iki kaya dene risoles liyane, nanging yen lumpia rasane luwih khas. Menawa lumpia dipangan nalika isih panas ditambah saos sing kenthel, gurih, lan legi luwih enak rasane. Isine lumpia ana bung, iwak pitik, endhog, lan urang. Lumpia uga bisa dilalapi kul.

Panganan lumpia rasane ….

    A.   gurih legi

    B.    asin pedhes

    C.    gurih 

    D.   legi asin

    E.    pedhes gurih

Wangsulan:

Panganan lumpia rasane gurih legi.

JawabanA

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Panganan lumpia rasane"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel