Salah sijine isi lumpia yaiku bung kang asale saka wit

Panganan iki kaya dene risoles liyane, nanging yen lumpia rasane luwih khas. Menawa lumpia dipangan nalika isih panas ditambah saos sing kenthel, gurih, lan legi luwih enak rasane. Isine lumpia ana bung, iwak pitik, endhog, lan urang. Lumpia uga bisa dilalapi kul.

Salah sijine isi lumpia yaiku bung kang asale saka wit ....

    A.   mlinjo

    B.    gedhang

    C.    nangka

    D.   aren

    E.    pring

Wangsulan:

Salah sijine isi lumpia yaiku bung kang asale saka wit pring.

JawabanE

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Salah sijine isi lumpia yaiku bung kang asale saka wit"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel