Panganan tradhisional kang kagawe saka beras ketan, banjur diwungkus nganggo godhong gedhang

Panganan tradhisional kang kagawe saka beras ketan, banjur diwungkus nganggo godhong gedhang saengga wernane ijo, anggone mangan dicampur karo parutan klapa lan juruh gula jawa diarani ....

   A.   cenil

   B.    klepon

   C.    apem

   D.   lupis

   E.    thiwul

Wangsulan:

Panganan tradhisional kang kagawe saka beras ketan, banjur diwungkus nganggo godhong gedhang saengga wernane ijo, anggone mangan dicampur karo parutan klapa lan juruh gula jawa diarani lupis.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Panganan tradhisional kang kagawe saka beras ketan, banjur diwungkus nganggo godhong gedhang"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel