"Rama umure saiki 17 taun." Ukara kasebut menawa ditulis nganggo aksara Jawa yaiku

"Rama umure saiki 17 taun." Ukara kasebut menawa ditulis nganggo aksara Jawa yaiku ....

Wangsulan:

Rama umure saiki 17 taun = 

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to ""Rama umure saiki 17 taun." Ukara kasebut menawa ditulis nganggo aksara Jawa yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel