"Dawane lapangan iki 228 meter." Ukara kasebut menawa ditulis nganggo aksara Jawa yaiku

"Dawane lapangan iki 228 meter." Ukara kasebut menawa ditulis nganggo aksara Jawa yaiku ...

Wangsulan:

Dawane lapangan iki 228 meter = 

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁



0 Response to ""Dawane lapangan iki 228 meter." Ukara kasebut menawa ditulis nganggo aksara Jawa yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel