Sebutna ciri-ciri cerkak

Sebutna ciri-ciri cerkak!

Wangsulan:

Ciri-ciri cerkak yaiku:

  1. Critane ringkes
  2. Ana gegayutane karo lelakone manungsa
  3. Alur crita dumadi saka wiwitan, dredah, lan ngrampungake perkara
  4. Cacahe tembung kurang saka sewu tembung

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sebutna ciri-ciri cerkak"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel