Sebutna bagean-bagean omah Joglo saka Jawa Tengah

Sebutna bagean-bagean omah Joglo saka Jawa Tengah!

Wangsulan:

Bagean-bagean omah Joglo saka Jawa Tengah yaiku:

  1. Pendhapa
  2. Pringgitan
  3. Oomah dalem/njero
  4. Gandhok/pawon.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sebutna bagean-bagean omah Joglo saka Jawa Tengah"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel