Wayang wong iku gabungan seni saka ngendi

Wayang wong iku gabungan seni saka ngendi?

Wangsulan:

Wayang wong iku gabungan seni saka Jawa lan Eropa

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Wayang wong iku gabungan seni saka ngendi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel