Sapa sing ngripta wayang wong kuwi

Sapa sing ngripta wayang wong kuwi?

Wangsulan:

Sing ngripta wayang wong kuwi yaiku Mangkunegara I

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sapa sing ngripta wayang wong kuwi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel