Sintren iku asale saka tembung apa

Sintren iku asale saka tembung apa?

Wangsulan:

Sintren asale saka tembung ”sintru” kang tegese angker, medeni, nggunakake ilmu gaib, nanging tetep gawe kesengsem.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sintren iku asale saka tembung apa"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel