Golekana tegese tembung-tembung ing ngisor iki! Angker Tampah Lelandhesan Mirsani Semedi

 Golekana tegese tembung-tembung ing ngisor iki!

  1. Angker
  2. Tampah
  3. Lelandhesan
  4. Mirsani
  5. Semedi
  6. Macak
  7. Mantra
  8. Tinalen
  9. Wates
  10. Gandheng cenenge
Wangsulan:

 

  1. Angker : Ora kena diambah saben wong amarga ana lelembute
  2. Tampah : Tambir wengkune amba
  3. Lelandhesan : Dhedhasar; wewaton
  4. Mirsani : nonton
  5. Semedi : Ngeningake cipta
  6. Macak : Sarwabecik panganggone
  7. Mantra : Donga; tetembungan kanggo njapani
  8. Tinalen : Ditaleni
  9. Wates : Let-let
  10. Gandheng cenenge : Sesambungan

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to " Golekana tegese tembung-tembung ing ngisor iki! Angker Tampah Lelandhesan Mirsani Semedi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel