Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa bab sing bakal kedadean menawa nyampur bab olah batin lan sarengat?

Yen ta jaman rumuhun,

Tata titi tumrah tumaruntun,

Bangsa srengat tan winor lan laku batin,

Dadi ora gawe bingung,

Kang padha nembah Hyang Manon.

Apa bab sing bakal kedadean menawa nyampur bab olah batin lan sarengat?

Wangsulan:

Bingung carane nembah mring Gusti.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa bab sing bakal kedadean menawa nyampur bab olah batin lan sarengat?"

close