Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tulisen wos surasane tembang kasebut! Yen ta jaman rumuhun, Tata titi tumrah tumaruntun,

Yen ta jaman rumuhun,

Tata titi tumrah tumaruntun,

Bangsa srengat tan winor lan laku batin,

Dadi ora gawe bingung,

Kang padha nembah Hyang Manon.

Tulisen wos surasane tembang kasebut!

Wangsulan:

Menawa ora nyampur bab sarengat lan olah batin mesthi ora bingung carane nembah mring Gusti.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tulisen wos surasane tembang kasebut! Yen ta jaman rumuhun, Tata titi tumrah tumaruntun,"

close