Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa isine pada kaping lima pupuh Gambuh Serat Wedhatama

Apa isine pada kaping lima pupuh Gambuh Serat Wedhatama?

Wangsulan:

Isine ngenani satri dul kang rumangsa mangreteni ilmu kang sejati, nanging sejatine sing dimangreteni lagi sethithik.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa isine pada kaping lima pupuh Gambuh Serat Wedhatama"

close