Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa kang diarani sembah rasa iku

Apa kang diarani sembah rasa iku?

Wangsulan:

Sembah rasa yaiku kang dirasakake marang awake dhewe kanthi cara wis ora mangu-mangu maneh marang kuwasane Gusti Kang Akarya Jagat.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa kang diarani sembah rasa iku"

close