Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa kang diarani nilai etika sajroning crita rakyat iku

Apa kang diarani nilai etika sajroning crita rakyat iku?

Wangsulan:

Nilai etika utawa moral yaiku nilai kang ngajarake marang saben pawongan kudu bisa madsinamadan, gotong royong, urmat, lan ngurmati marang wong liya.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa kang diarani nilai etika sajroning crita rakyat iku"

close