Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kepiye urut-urutane gawe sinopsis crita rakyat

Kepiye urut-urutane gawe sinopsis crita rakyat?

Wangsulan:

Carane gawe sinopsis iku urut-urutane yaiku:

  a. Maca crita kang arep digawe sinopsis kanthi premati.

  b. Nemtokake prastawa-prastawa penting kang kedadean sajroning crita.

  c. Nyusun prastawa-prastawa kang wis ditemokake kaya urutan sajroning crita.

  d. Ngrakit prastawa-prastawa kasebut migunakake basamu dhewe. Migunakake basa kang cetha lan cekak.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Kepiye urut-urutane gawe sinopsis crita rakyat"

close