Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa kang diarani thole-thole

Apa kang diarani thole-thole?

Wangsulan:

Thole-thole yaiku nari sinambi nggawa tampah lan mubeng jaluk sumbangan marang sing mirsani.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa kang diarani thole-thole"

close