Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa sing kedadean ing satengahing pagelaran Sintren?

Apa sing kedadean ing satengahing pagelaran Sintren?

Wangsulan:

Ing satengahing pagelaran, penarine padha kesurupan, banjur salah sijine penari dilebokake ing njero kurungan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa sing kedadean ing satengahing pagelaran Sintren?"

close