Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa pitutur luhur saka tembang kasebut? Sayekti luwih perlu, Ingaranan pepuntoning laku,

Sayekti luwih perlu,

Ingaranan pepuntoning laku,

Kalakuan kang tumrap bangsaning batin,

Sucine lan awas emut.

Mring alame alam amot.

Apa pitutur luhur saka tembang kasebut?

Wangsulan:

Ngresiki batin bisa dilakoni kanthi awas lan eling marang alam donya.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa pitutur luhur saka tembang kasebut? Sayekti luwih perlu, Ingaranan pepuntoning laku,"

close