Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa nilai kang kakandhut ing tembang kasebut? Sayekti luwih perlu, Ingaranan pepuntoning laku,

Sayekti luwih perlu,

Ingaranan pepuntoning laku,

Kalakuan kang tumrap bangsaning batin,

Sucine lan awas emut.

Mring alame alam amot.

Apa nilai kang kakandhut ing tembang kasebut?

Wangsulan:

Nilai relegius

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa nilai kang kakandhut ing tembang kasebut? Sayekti luwih perlu, Ingaranan pepuntoning laku,"

close