Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa sarate Prabu Aji Saka marang Jaka Linglung supaya bisa diakoni dadi putrane

Apa sarate Prabu Aji Saka marang Jaka Linglung supaya bisa diakoni dadi putrane?

Wangsulan:

Sarate yaiku kudu nyirnakake Bajul Putih, lan nalika mulih ora kena liwat dhuwur lemah, kudu liwat ing jero bumi

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa sarate Prabu Aji Saka marang Jaka Linglung supaya bisa diakoni dadi putrane"

close