Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kena apa Prabu Ajisaka menehi jeneng Jaka Linglung marang ula

Kena apa Prabu Ajisaka menehi jeneng Jaka Linglung marang ula?

Wangsulan:

Amarga patrape ula gedhe kaya wong linglung.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Kena apa Prabu Ajisaka menehi jeneng Jaka Linglung marang ula"

close