Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa sing nyebabake Ki Ageng Pantaran trenyuh

Apa sing nyebabake Ki Ageng Pantaran trenyuh?

Wangsulan:

Mireng Citrasoma matur, ”Kula boten nyipta tuk menika. Nanging menika sedaya peparingan saking Gusti Kang Mahaasih, sanesipun ugi saking donga pangestunipun Ki Ageng Pantaran.”

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa sing nyebabake Ki Ageng Pantaran trenyuh"

close