Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crita kang ngrembaka ing sawijining dhaerah lan diwarisake kanthi lisan arane

Crita kang ngrembaka ing sawijining dhaerah lan diwarisake kanthi lisan arane ….

    A.   crita fiksi 

    B.    crita nonfiksi

    C.    crita naratif

    D.   crita rakyat

    E.    crita wayang

Wangsulan:

Crita kang ngrembaka ing sawijining dhaerah lan diwarisake kanthi lisan arane crita rakyat.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Crita kang ngrembaka ing sawijining dhaerah lan diwarisake kanthi lisan arane"

close