Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa tegese gatra "Kalaksitaning reh kang rinuruh"

Nggonira mamprih tulus,

Kalaksitaning reh kang rinuruh,

Gyanira mrihwikan warananing gaib,

Paranta lamun tan weruh,

Sasmita jatining endhog.

Apa tegese gatra "Kalaksitaning reh kang rinuruh"?

Wangsulan:

Kalaksitaning reh kang rinuruh tegese bisa nemokake apa kang digoleki.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa tegese gatra "Kalaksitaning reh kang rinuruh""

close