Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tulisen wos surasane tembang kasebut! Nggonira mamprih tulus, Kalaksitaning reh kang rinuruh,

Nggonira mamprih tulus,

Kalaksitaning reh kang rinuruh,

Gyanira mrihwikan warananing gaib,

Paranta lamun tan weruh,

Sasmita jatining endhog.

Tulisen wos surasane tembang kasebut!

Wangsulan:

Supaya upayane manungsa antuk asil lan bisa nemokake sing digoleki kudu sabar.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tulisen wos surasane tembang kasebut! Nggonira mamprih tulus, Kalaksitaning reh kang rinuruh,"

close