Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa tegese gatra "Sapa sing temen bakal tinemu"

Apa tegese gatra "Sapa sing temen bakal tinemu"?

Wangsulan:

"Sapa sing temen bakal tinemu" tegese sapa wae sing temenan nindakake bakal nemu.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa tegese gatra "Sapa sing temen bakal tinemu""

close