Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sembah raga iku ditindakake kanthi apa

Sembah raga iku ditindakake kanthi apa?

Wangsulan:

Nyembah raga ditindakake kanthi ngibadah marang Gusti yaiku salat kang trep dening wewatone.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Sembah raga iku ditindakake kanthi apa"

close