Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakiak asli Indonesia

Wacanen iklan abasa Jawa ing ngisor iki kanthi premati, banjur tulisen iklan kasebut kalebu jinising iklan apa lan wenehana tanggapanmu marang iklan kasebut!

Bakiak asli Indonesia

Wangsulan:

Jinising Iklan : Iklan komersial

Tanggapan : Gambar saka iklan kasebut cetha lan narik kawigatene wong kang weruh.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Bakiak asli Indonesia"

close