Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ayo bebarengan nguri-nguri budaya Jawa

Wacanen iklan abasa Jawa ing ngisor iki kanthi premati, banjur tulisen iklan kasebut kalebu jinising iklan apa lan wenehana tanggapanmu marang iklan kasebut!

Ayo bebarengan nguri-nguri budaya Jawa

Wangsulan:

Jinising Iklan : Iklan layanan masarakat

Tanggapan : Iklan kasebut menehi ngreti kanggo sekolah liya menawa arep ana lomba geguritan tingkat SMA/SMK kanggo nguri-uri budaya Jawa.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Ayo bebarengan nguri-nguri budaya Jawa"

close