Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Basa kang digunakake ing teks eksposisi yaiku

Basa kang digunakake ing teks eksposisi yaiku ….

    A.   endah

    B.    cetha

    C.    ruwet

    D.   ngayawara

    E.    dawa

Wangsulan:

Basa kang digunakake ing teks eksposisi yaiku cetha.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Basa kang digunakake ing teks eksposisi yaiku"

close