Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paragraf eksposisi kang jlentrehake reroncenane tumindak utawa tata cara kanggo nglakokake sawijining

Paragraf eksposisi kang jlentrehake reroncenane tumindak utawa tata cara kanggo nglakokake sawijining bab tartamtu kanthi runtut saka wiwitan nganti pungkasan diarani paragraf eksposisi ….

    A.   proses

    B.    tuladha

    C.    sebab akibat

    D.   ilustrasi

    E.    umum kusus

Wangsulan:

Paragraf eksposisi kang jlentrehake reroncenane tumindak utawa tata cara kanggo nglakokake sawijining bab tartamtu kanthi runtut saka wiwitan nganti pungkasan diarani paragraf eksposisi proses.

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Paragraf eksposisi kang jlentrehake reroncenane tumindak utawa tata cara kanggo nglakokake sawijining"

close