Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dibutuhake operator mesin jait Sarat: nduweni pangalaman kerla minimal 2 taun

Dibutuhake operator mesin jait

Sarat: nduweni pangalaman kerla minimal 2 taun

Minat, tilpun nomer 0812-7070-2425

1.     Iklan ing dhuwur nduweni ancas ….

     A.   nawakake prodhuk

     B.    ngemutake babagan lingkungan

     C.    wara-wara lowongan gawean

     D.   wara-wara kelulusan

     E.    ngajak masarakat sregep olahraga

    Wangsulan:

     Iklan ing dhuwur nduweni ancas wara-wara lowongan gawean.

    Jawaban: C


2.     Iklan ing dhuwur kalebu jinise iklan ….

     A.   komersial

     B.    kulawarga/uleman

     C.    panjaluk

     D.   layanan masarakat

     E.    formal

     Wangsulan:

     Iklan ing dhuwur kalebu jinise iklan panjaluk

    Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁


Post a Comment for "Dibutuhake operator mesin jait Sarat: nduweni pangalaman kerla minimal 2 taun"

close