Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gatekna iklan ing ngisor iki kanthi premati! Ancase iklan kasebut yaiku

Gatekna iklan ing ngisor iki kanthi premati!

Ancase iklan kasebut yaiku ….

    A.   nawakake kendharaan

    B.    nawakake jasa servis kendharaan 

    C.    nglipur wong akeh supaya ora benjut

    D.   wara-wara lowongan gawean

    E.    ngelingake supaya ora ngebut

Wangsulan:

Ancase iklan kasebut yaiku  ngelingake supaya ora ngebut.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Gatekna iklan ing ngisor iki kanthi premati! Ancase iklan kasebut yaiku"

close