Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gamelan Jawa iku saprangkat piranti musik kang ngrembaka ing Jawa Tengah, Yogyakarta, Ian sebagean

Gamelan Jawa iku saprangkat piranti musik kang ngrembaka ing Jawa Tengah, Yogyakarta, Ian sebagean Jawa Wetan. Musik gamelan Jawa iki beda karo musik gamelan saka dhaerah liya. Musik gamelan Jawa lumrahe duwe nada luwih lembut lan alon. Beda karo musik gamelan Bali sing duwe nada luwih cepet, lan gamelan Sunda sing musike nglaras banget lan didhominasi dening swara suling.

Paragraf ing dhuwur tuladhane wacan ….

    A.   argumentasi

    B.    persuasi

    C.    eksposisi

    D.   narasi

    E.    dheskripsi

Wangsulan:

Paragraf ing dhuwur tuladhane wacan eksposisi.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Gamelan Jawa iku saprangkat piranti musik kang ngrembaka ing Jawa Tengah, Yogyakarta, Ian sebagean"

close