Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gatekna pariwara ngisor iki! ADOH SAKA NARKOBA ADOH SAKA PERKARA

Gatekna pariwara ngisor iki!

ADOH SAKA NARKOBA ADOH SAKA PERKARA AYO PADHA URIP SEHAT

Pawarta kasebut ngajak para pemaca supaya ….

     A.   urip sehat kanthi olahraga

     B.    urip sehat kanthi ngadohi narkoba

     C.    ngadohi narkoba supaya bisa urip

     D.   ora golek prekara supaya rip sehat

     E.    ngadohi narkoba lan seneng olahraga

Wangsulan:

Pawarta kasebut ngajak para pemaca supaya urip sehat kanthi ngadohi narkoba.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Gatekna pariwara ngisor iki! ADOH SAKA NARKOBA ADOH SAKA PERKARA"

close