Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gatekna pethikan crita ing ngisori iki! Ing jaman semana, ana crita rakyat ing Kecamatan Mojolaban

Gatekna pethikan crita ing ngisori iki!

Ing jaman semana, ana crita rakyat ing Kecamatan Mojolaban kang nyritakake wong sekti sing disenengi dening wong akeh lan bisa ndadekake desane maju. Desa panggonane kasebut mapan ing sisih wetan Kali Bengawan Solo.

Pethikan crita kasebut nuduhake salah sawijine unsur intrinsik, yaitu ….

      A.   alur

      B.    penokohan

     C.    paraga

     D.   tema

     E.    latar

Wangsulan:

Pethikan crita kasebut nuduhake salah sawijine unsur intrinsik, yaitu latar.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Gatekna pethikan crita ing ngisori iki! Ing jaman semana, ana crita rakyat ing Kecamatan Mojolaban"

close