Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gatra "Samengko ingsun tutur" tegese

Samengko ingsun tutur,

Gantya sembah ingkang kaping catur, 

embah rasa karasa wosing dumadi,

Dadine wis tapa tuduh,

Mung kalawan kasing batos.

Gatra "Samengko ingsun tutur" tegese ….

    A.   wujud sembah raga, cipta, jiwa, lan rasa

    B.    setitekna apa kang dikandhakake

    C.    iku wujud kanugrahan Gusti

    D.   andharan babagan sembah patang prekara

    E.    saiki aku micara

Wangsulan:

Gatra "Samengko ingsun tutur" tegese saiki aku micara.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Gatra "Samengko ingsun tutur" tegese"

close