Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gatra "Sembah rasa karasa wosing dumadi" tegese

Samengko ingsun tutur,

Gantya sembah ingkang kaping catur, 

embah rasa karasa wosing dumadi,

Dadine wis tapa tuduh,

Mung kalawan kasing batos.

Gatra "Sembah rasa karasa wosing dumadi" tegese ….

   A.   wujud sembah raga, cipta,jiwa, lan rasa

   B.    setitekna apa kang dikandhakake

   C.    iku wujud kanugrahan Gusti

   D.   sembah rasa dadi wosing urip

   E.    welingku tindakna patang prekara supaya antuk anugrah Gusti

Wangsulan:

Gatra "Sembah rasa karasa wosing dumadi" tegese sembah rasa dadi wosing urip.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Gatra "Sembah rasa karasa wosing dumadi" tegese"

close