Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Golekana isine pada pupuh Gambuh Serat Wedhatama ing ngisor iki! Pada 15 Gagare nggunyar kayun,

Golekana isine pada pupuh Gambuh Serat Wedhatama ing ngisor iki!

Pada 15

Gagare nggunyar kayun,

Tan kayungyun mring ayuning kayun,

Bangsa anggit yen ginigit nora dadi,

Marma den awas den emut,

Mring pamurunging lelakon.

Wangsulan:

Pada 15: Wong sing gagal iku wong sing neka-neka lan ora waspada.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Golekana isine pada pupuh Gambuh Serat Wedhatama ing ngisor iki! Pada 15 Gagare nggunyar kayun,"

close