Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Golekana isine pada pupuh Gambuh Serat Wedhatama ing ngisor iki! Pada 16 Samenako kang tinutur,

Golekana isine pada pupuh Gambuh Serat Wedhatama ing ngisor iki!

Pada 16

Samenako kang tinutur,

Sembah katri kangsayekti katur,

Mring Hyang Sukma sukmanen saari-ari,

Arahen dipunkacakup,

Sembah ing jiwa sutengong.

Wangsulan:

Pada 16: Sembah kaping telu iku kanggo Hyang Sukma.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Golekana isine pada pupuh Gambuh Serat Wedhatama ing ngisor iki! Pada 16 Samenako kang tinutur,"

close