Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ing ngisor iki kalebu paugerane iklan, kajaba

Ing ngisor iki kalebu paugerane iklan, kajaba ….

    A.   obyektif

    B.    cekak lan cetha

    C.    subyektif

    D.   jujur

    E.    ndudut ati

Wangsulan:

Ing ngisor iki kalebu paugerane iklan, kajaba subyektif.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Ing ngisor iki kalebu paugerane iklan, kajaba "

close