Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ing ngisor iki wangsalan padinan, kajaba

Ing ngisor iki wangsalan padinan, kajaba ….

    A.   Omah cilik, ana paugeran aja dilanggar

    B.    Roning mlinjo, sampun sayah nyuwun ngaso

    C.    Kinanthi linging pitutur

    D.   Uler kambang, yen trima alon-alon wae

    E.    Omah dara, ajalall sesuk dina Pon, ya?

Wangsulan:

Ing ngisor iki wangsalan padinan, kajaba Kinanthi linging pitutur.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Ing ngisor iki wangsalan padinan, kajaba"

close