Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jentrehna gunane aksara murda

Jentrehna gunane aksara murda!

Wangsulan:

Aksara murda bisa kanggo nulis jeneng, gelar, papan, jeneng lembaga pamarentah, lan jeneng kang nduweni badan ukum.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Jentrehna gunane aksara murda"

close