Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tulisen Latine aksara Jawa kasebut!

Tulisen Latine aksara Jawa kasebut!

Wangsulan:

“Bratasena iku jenenge liya Bima.”

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tulisen Latine aksara Jawa kasebut!"

close